Restorativ Yoga / Yoga i hvile

Restorativ yoga / yoga i hvile har alle yogaens gode effekter, men her bliver der skruet op for styrken, så du kommer endnu dybere og arbejder mere bevidst med åndedrættet og kroppen – både musklerne og bindevævet.

Har du svært ved at sove, er lidt stresset, mangler energi, har spændinger, lige været syg eller du gerne vil styrke din daglige/ugentlige yogapraksis er Restorativ Yoga / yoga i hvile måske noget for dig. De fleste af os har fysiske og psykiske spændinger, som til sidst bliver fastlåst i bindevævet og da er det kun lange dybe stræk over længere tid, der kan løsne op - så kroppen og sindet bliver smidigere og stærkere.

Et dybt og roligt åndedræt styrker den proces, der sættes i gang, så du bliver endnu mere afslappet, stærkere og mere smidig og derved får mere energi og mere overskud i en travl hverdag.

Øvelserne bygges op med klodser, bolster, puder, tæpper og hvad du ellers har brug for, for at kunne ligge/sidde i dyb hvile over længere tid, typisk 5 – 10 – 15 min, til stille og blid musik.

Restorativ Yoga / yoga i hvile er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition.Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj og tag et tæppe eller lagen med.