Møns Skole i Stege

Yoga er fysiske øvelser, afspænding og åndedrætstræning. Yoga accept af kroppen, opmærksomhed i hver bevægelse og fokus på åndedrættet. Yoga efterlader dig med en fornemmelse af ro, klarhed, frihed og velvære i krop og sind.
Yoga er et fantastisk værktøj til fokus og selvdisciplin, og yoga er ydermere en god mulighed for at lære om din krop, og hvordan man håndterer stress og slapper af.
Yoga er for mange blevet den perfekte motionsform, idet denne kan dyrkes uanset alder og køn og uafhængigt af, hvor smidig man er. Yoga dyrkes i hold, hvilket kan være en motivationsfaktor i sig selv. En Dansk Yoga Instruktør, er en forsikring for en grundig vejledning af den enkelte elev, efter behov. Det er vigtigt med en præcis instruktion, så du undgår skader.
Da vores kroppe er ikke ens, går vi meget op i, at du laver lige præcis den variation af en yogaøvelse som gør det bedste for din krop.

Vi tilbyder Hatha Yoga som er en af Yogaens oprindelige hovedgrene. Ved denne form for yoga, er der fokus på at skabe balance i både krop og sind. Øvelserne har en fysisk gavnlig effekt på organer, muskler, led, kirtler, sener, nerver og kredsløb og virker beroligende på sind og nervesystem, samt forbedrer hukommelsen og koncentrationsevnen.

Medbring eget måtte (kan bestilles hos mig) og tæppe, samt passende bekvemt påklædning.