SÆT RYGGEN FRI

Sæt ryggen fri med Somatics og Restorative Yoga

Søndag d. 21. januar 2018 kl. 10.00 – 12.30

Workshop i Somatics og Restorative yoga med særlig fokus på at frigøre, nulstille og balancere musklerne på hele bagsiden af din krop. Kærlighed for øvre og nedre rygsmerter, spændinger mellem skulderbladene, hyperlordose (svajryg), hyperkyphose (rundryg) og iskias smerter.

I denne workshop bliver du guidet igennem meget meditative og langsomme somatiske bevægelser samt traditionelle restorative/genopbyggende stillinger. Dette har til formål at frigøre muskelspændinger og sætte hele din bagside fri.

Soma (body mind) er et græsk ord og det betyder – den vågne, levende, åndende og tænkende krop eller den levende krop i al sin helhed. Somatics (somatisk bevægelse) er en sikker, hurtig og dyb måde at frigøre og blødgøre stramme og spændte muskler via nervesystemet (neuromuskulær træning eller sensorisk motorisk træning). Ved hjælp af mange mindfulde og meditative bevægelser ændres de gamle mønstre, som har sat sig i musklerne gennem livet, for mange i form af stress, traumaer og smerter.

Somatisk bevægelse er en sikker, hurtig og dyb måde at frigøre og nulstille stramme muskler ved at omskole dem via nervesystemet (neuromuskulær træning eller sensorisk motorisk træning).

Undervisningen vil starte med soma scan (kropsscanning), efterfølgende bliver du grundigt og sikkert guidet igennem somatiske bevægelser og restorative stillinger. Undervisningen bliver afsluttet med soma scan og afspænding.

Næsten alle øvelser foregår liggende og ganske få øvelser på alle fire eller liggende på siden.

Denne træning forener moderne neurovidenskab og gammel yoga visdom i somatisk praksis. Lær hvordan du gør det ubevidste bevidst og hvordan du føler, at alt bliver lettere og smertefrit fra tåspidserne og til toppen af hovedet. For mange er det simpelthen kærlighed fra første øjeblik. Dette forløb er for alle.

Restorative Yoga er en af de blideste yogaformer, der findes. Du bliver puttet i forskellige stillinger, hvor kroppen bliver støttet med puder, pøller og tæpper.

For mig som yogaunderviser er det vigtigt at skabe kærlige og trygge rammer, hvor du skridt for skridt bliver guidet godt igennem øvelserne.

Søndag d. 21. januar 2018 kl. 10.00 – 12.30

Sted: Yoga-Centret Region Midtjylland, Nr. Holtumvej 3, Arnborg, 7400 Herning

Pris: 300 kr. inklusiv te, frugt og andet sundt og lækkert.

Hvis du er medlem af Foreningen Aktiv, betaler du 225 kr. Ved betaling angiv venligst dit medlemsnummer.

Tilmeld dig her

Er du tvivl om, denne workshop passer til dig, er du altid velkommen at kontakte mig her eller mobil 51342507.

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.

Namaste!

Eva